BLOG

Ilyen az idei karóra divat

2019.04.01 09:40

Sokan azt gondolják, hogy a mobiltelefonok korában a karóra igencsak idejétmúlt darab. Ráadásul a mobilokra az a jellemző, hogy nem csak kéznél, hanem történetesen a kézben is vannak. Különösen a fiataloknál.

Annak ellenére, hogy ezzel a ténnyel nem érdemes vitatkozni, a karóra ma sem ment ki a divatból. Nem elavult, őskori szerzemény. Sőt! Egyre kreatívabb, egyre egyedibb órák árulkodnak arról, hogy az emberek továbbra is igénylik a kezükön a karórát.

Milyen a férfi karóra divat?

Milyen legyen? Színes vagy fémszíjas? Analóg vagy digitális kijelzős?
A mindenkori férfi karóra viselet alfája és omegája az, hogy az ember megtalálja a saját stílusának megfelelő karórát. Aki az elegáns öltönyös stílust kedveli, annak érdemes a fekete vagy barna szíjjal rendelkező órák között keresgélnie.

 

A fiatalos, modern stílushoz remekül passzol az ezüst és a sötétkék színű kivitel. A sportolás és a munka összeegyeztetése céljából ideális a 2 in 1 megoldás, amikor az analóg számlapba digitális kijelző is beépítésre került. Itt találhat remek hasonló férfi karóra megoldásokat! »

 

A női karóra mint divatos kiegészítő

 

A női karóra ma már sokkal inkább ékszer és ruházati kiegészítő, mintsem az idő kijelzésére szolgáló eszköz. Ezért sokkal inkább fontossá válik a külcsín, mint az óra belső szerkezete.

 

Milyen a divatos női karóra?

 

Kövekkel díszített

Az elegáns óra soha nem megy ki a divatból, hiszen hozzátartozik a mindenkori eleganciához. Ha SOS ajándékra van szükség, bármikor bevethető. Kevés olyan hölgy van, akit a kövekkel kirakott, csillogó órával nem lehet levenni a lábáról.

 

Merész és bevállalós és egyben nőies

A mai trendek azt mutatják, hogy az órák egyre nagyobb számlappal rendelkeznek. A tervezők azonban úgy tűnik, kiemelten ügyelnek arra, hogy a méretes óra számlap ellenére a nőies megjelenésen ne essen csorba. Ezért lehet az, hogy a tekintélyt parancsoló méretekkel egy időben megjelentek a virágos, színes, variálható megoldások, ami könnyen elősegíti, hogy a karóra a ruházattal mindig összhangban legyen. Szóval egy óra soha nem elég!

 

Igazi hercegnős kivitel

A vékony szíj, analóg számlap igazán finom, nőies ékszerként mutat bármilyen női csuklón. Csinosnak és egyedinek érezheti magát az a hölgy, aki ilyet hord, bármilyen rendezvényről is legyen szó. Remek választás ebben az évben is.

 

Nézz körül nálunk! Találd meg a tökéletes női karórát itt!»