BLOG

Ezek a legnépszerűbb ruhamárkák. Melyik a kedvenced?

2019.04.08 13:51

A márkás ruhákat soha nem lehet megunni. Mivel nem egynyári darabokról van szó, igazán időtállóak. Ebben megegyezhetünk. Annyi a különbség, hogy régen a márkás ruhákkal szemben mélyen élt az az elvárás, hogy még 5-10 év után is legyenek hordható ruhák. Mára ez az elvárás elkopott. Ma már senki nem akarja 5 év múlva ugyanazt a ruhát hordani. Egyes statisztikák szerint Amerikában az emberek évente 3 és félszer több ruhát vásárolnak, mint három-négy évvel ezelőtt. Szóval a trend: ne tartogasd a régit, vedd meg az újat!

5 ok, amiért olyan sokan szeretik a márkás ruhákat?

 1. Van stílusuk
  Stílus. Divat. Tökéletes megjelenés. Röviden ezekre az ígéretekre vágyik az, aki márkás ruhát választ.
 2. Közösséghez való tartozást fejez ki
  A márkás ruházat viselése presztízs értékű. A közösséghez való tartozás érzése a döntés kellemes mellékhatása.
 3. Menő feeling is jár hozzá
  A márkás cuccok mindig menők. Ha éppen nem is áll tökéletesen, ha meg kell jelenni valahol, akkor ideális választás. Nem lehet mellényúlni vele.
 4. Rendszeres egyedi kollekciókkal jelennek meg
  A márkás divattervezők mindig gondolnak azokra is, akik nem szeretik az utcán viszont látni a ruhájuk kiköpött mását. Ezért időről időre megjelennek a piacon olyan limitált kiadású kollekciók, amik az egyediség igényét elégítik ki.
 5. Minőségi cuccok
  A minőség együtt jár a márkás ruházattal. A kínálatban legtöbb esetben bőrbarát, öko vagy éppen bio termékeket is találhat magának az, aki a modern, tudatos vásárlás híve.

 

Melyek a legnépszerűbb ruhamárkák?

 1. Gucci
 2. Off-White
 3. Balenciaga
 4. Givenchy
 5. Dolce&Gabbana
 6. Vetements
 7. Versace
 8. Fendi
 9. Nike
 10. Prada

 

Forrás: Lyst Index (2018)

 

Márkás ruhák. Hol juthatok hozzá?

Régen külföldi rokonok látogatása kellett ahhoz, hogy egy-egy márkás ruhadarabot az ember be tudjon szerezni magának. Ma már szerencsére más a helyzet. Nem kell elutazni a márkaboltokba. Egyszerűen, otthonról, a fotelből is megrendelhetők a legújabb divat szerinti márkás ruhák.

 

Nézzen körül a Brandlove webáruházában! Meg fog lepődni, milyen széles márkás ruha kínálattal várjuk!